Koza Andrea

 study & story writer

 klímareferens

A Szegedi Tudomány Egyetem bölcsész szakán végeztem  kommunikáció (public relations) és informatikus könyvtáros szakon. Könyvtárba a mai napig nagy kedvvel és rendületlenül járok.

A kutatás a gyengém. Nagyon szeretek anyagot gyűjteni egy-egy témához, majd a talált  információkat egy, a célnak megfelelő szisztéma alapján rendezni, új, egyedi megközelítési módot mutatva ezzel.

Ott tudok segíteni, ahol a legtöbben elakadnak:  az összeállításban, az indulásban, a "hogyan" -ra adható válaszokban.

Mindezek mellett, a jövő diplomásaira gondolva, tanítok. Kutatás módszertant, hétköznapi nevén szakdolgozat/PHD készítési technikát.  Itt.

„Andrea számunkra egy olyan komplex anyagot készített, melyek az általunk előzetesen definiált kérdésekkel kapcsolatos összes választ tartalmazta, bemutatta a teljes piaci és ipari hátteret, a szereplőket is. Ezen túlmenően olyan piaci kutatásokat is elvégzett, melyek mélyebb piaci ismereteket adtak, ami tovább segítette a munkánkat, további konklúziók levonását mozdította elő, ezzel támogatva a hatékony piaci megjelenésünket.”

Ilcsik Csaba cégvezető Waterscope Zrt.

 

„Közel 20 év utáni közös munka és ismeretségünk alapján rövid véleményem Andiról: Széles látókörű, optimista és nyitott személyiség. A megoldásokat keresi, nem a kifogásokat!”

Zsadony Márta Head of Sales Vezető BNI

"Hosszabb tanulmányok, kutatások összeállításában vettük igénybe Andrea segítségét.  Könnyű vele megtalálni a közös hangot, s tapasztalatai mindig sokat segítenek a szakanyagok fejlesztésében. 

Nyitott és segítőkész."

Hankó Gergely ügyvezető KSZGYSZ (Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége)

" Amikor azt érzed, hogy minden reménytelen, akkor jön az isteni szikra, a neve Andrea. Ha azt hiszed, ez is csak egy jó reklám szlogen, tévedsz. Andrea egy rendkivül intelligens, sokoldalú ember, elképesztő logikával, széles látókörrel. Pillanatok alatt el/beindítja a gondolataid, többé nem lesz probléma a hogyan kezdjem el..... Mindent nagyon köszönöm, elképesztő vagy. Rita adatbiztos, jogász

" Saját könyvem kiadásakor szembesültem azzal, mennyi mindenre kell figyelni. Köszönöm, hogy kreatív partnerként végig segítetted a teljes könyvkiadás folyamatát és elkészítetted a weboldalam is." Plajer Tibor építész

"Tudom, milyen fontos, mikor, mit és milyen sorrendben mondok. Nagyon örülök, hogy írásos anyagaim összeállításánál és végső formába öntésénél igénybe vettem segítségedet. "

Boldizsár Bettina business vezetői coach

szövegírás

egyéb információk

 kapcsolat

szövegírás partnerek

ingreenlogo.png
kszgysz_logo.png
Kexport_logó.png
ASZEK logó.png

 created by Andrea Koza 2016

  • Facebook Black Round