• Andrea

Hogyan lehet profi, könnyen kezelhető weboldalad azonnal?


Készítettem egy rövid összeállítást azok számára, akik most gondolkodnak weboldal indításban. Saját tapasztalataimra alapozva szeretnék segíteni olyanoknak, akik hozzám hasonló módon, nem informatikusok, nincs kedvük programozói tudásra szert tenni, mégis profi weboldalban gondolkodnak.

Nagyon sok információ kering a neten, sokszor egymásnak ellentmondó adatokkal. Ezen sajnos nem tudok változtatni, viszont egy konkrét lehetőséget be tudok mutatni, egy olyan járható utat, mely segíthet a weboldal kivitelezésében.

A Wix webszerkesztő használata igazi élményt jelent. Letisztult, egyszerű kezelő felület, ahol minden könnyedén elérhető és kivitelezhető. Komoly erőfeszítés szükséges ahhoz, hogy valaki eltévedjen vagy elrontson valamit. De ekkor sincs semmi ok az aggodalomra, hiszen minden korrigálható, javítható és szerencsére ez a látogatók szeme elől elzárva történik. Senki nem látja, ha valami nem úgy sikeredett, ahogy tervezted.

Tudjuk, hogy szárnyakat a Red Bull ad, de megkockáztatom, hogy a Wix is szárnyalni tanít. Partner lesz a web kivitelezésben. Neked csak össze kell gyűjtened az ötleteidet és utána kivitelezni a Wix segítségével.

Írhatod a blogbejegyzéseidet és azok máris elérhetőek lesznek az olvasóid számára. Játszhat a színekkel, kiélheted kreatív énedet.

A webkészítés nem lesz többé nehéz feladat, bonyolult folyamat. Játszi könnyedséggel alkothatsz, teremthetsz értéket, miközben még élvezni is fogod.

Az összeállításban próbáltam a webszerkesztő jó és rossz tulajdonságait, jellemzőit összeszedni, hogy könnyebben el tud dönteni, szeretnéd-e kipróbálni.

Kérd az ingyenes tanulmányt itt:

www.andreakoza.com/ingyenes

vagy próbáld ki rögtön itt:

www.andreakoza.com/wix

Jó olvasást és nézelődést

Andrea


23 views0 comments

szövegírás

egyéb információk

 kapcsolat

szövegírás partnerek

ingreenlogo.png
kszgysz_logo.png
Kexport_logó.png
ASZEK logó.png

 created by Andrea Koza 2016

  • Facebook Black Round