• Andrea

„Szedj ebből egyet, azonnal megtelik vérrel szerszámod”


Ez az email tárgymező fogadott ma reggel a magánfiókomban. Éppen a falba szerettem volna beverni egy szöget, mikor „megpihentem” kicsit a gép előtt. Elolvasva a címet, lenéztem a kezemben lévő kalapácsra.

- Megtelik vérrel a szerszámom?

értetlenkedtem egy pillanatig, amíg rájöttem, nem is az én szerszámomról beszél.

Elmosolyodtam. Milyen jó kis jelenetet lehetne ebből készíteni egy horror vagy vámpír filmben. Békés, szöget beverő reggel, majd a kamera ráközelít a nőre, aki éppen vízért nyúl és az előtte lévő orvosságos, műanyagüvegből bevesz egy kapszulát. Néhány percig nem történik semmi.

De utána.

Stephen Kinget meghazudtoló pillanatok következnek. A nő kezében lévő ártalmatlannak tűnő kalapács hirtelen megtelik vérrel, miután bevett egy pirulát.

Tekintetem elfordítottam a szerencsére vérrel meg nem telő kalapácsról és ránéztem ismét a monitorra.

„Ultra gyors erekció: ez a tabletta kell hozzá, egy szem elég” Hát nálam aztán próbálkozhatsz erekcióval. Egy szem vagy több, mindegy is, nem hiszem, hogy merevedésem lesz 15 percen belül.

„Kedves férfitársaim” szólít meg a hirdetési email csak úgy „face to face”, és rögtön megoszt velem egy NAGY IGAZSÁGOT, rólunk nőkről, hogy mit is szeretünk, amit most nem részleteznék.

Sőt, felszabadíthatom a bennem rejlő vadállatot is. Feltéve, ha férfi vagyok.

„Mire vársz! Állítsd magad szexisten üzemmódba!” Nem köszike, nem szeretném. Vérrel megtelő kalapáccsal pedig végképp nem.

Tovább olvasva még számtalan hasznos információval lát el a hirdetés. Megtudhatom, hogy a 2. doboz már féláron beszerezhető. Hosszabb és élvezetesebb lesz az együttlét, nem fogok stresszelni. Felsülésről pedig biztos nem lesz szó. Sőt, ha megrendelem, a tuti cucc diszkrét csomagolásban érkezik majd.

Miután a végére értem a két terméket is ajánló reklámon, arról is meggyőződhettem, hogy a cég ,a férfiak szexuális teljesítményét segítő, szerszámot vérrel megtöltő pirula mellett mással is foglalkozik.

Árulnak Led szalagot, több színben, távirányítóval persze. Kínálnak még hajkiegyenesítő, női hajvasalót, segédfényes epilátort, új generációs radardetektort.

Maga a Kánaán.

És ekkor ennyi egérgörgetés után végre elértem az email számomra legfontosabb és oly nagyon várt részéhez, a Le-i-rat-ko- zom gombhoz.

Megkönnyebbülve, hogy nem volt felesleges időtöltés ennek az emailnek az elolvasása, miközben szegény, árva szög várta, hogy végre beverjem a falba, megragadtam vezeték nélküli egérkémet és egy határozott bal klikkel, LE-IRAT- KOZ-TAM.

Felálltam, és a vérrel meg nem telő szerszámommal megálltam a fal előtt, az előre kijelölt helyen bevertem a szöget, majd felakasztottam a kiválasztott képet és megcsodáltam.

Hm. Jó kis nap lesz ez. Kép a falon, leiratkoztam egy számomra irreleváns emailről, és még csak 7 óra 29.


16 views0 comments

szövegírás

egyéb információk

 kapcsolat

szövegírás partnerek

ingreenlogo.png
kszgysz_logo.png
Kexport_logó.png
ASZEK logó.png

 created by Andrea Koza 2016

  • Facebook Black Round