• Andrea

6 egyszerű alkalmazás, amit érdemes a weboldaladon használni.


Választottam 6, olyan egyszerű alkalmazást a Wix rendszeréből, melyek segítenek abban, hogy vevőiddel szorosabb kapcsolatot alakíthass ki és még hitelesebbnek tűnj az oldaladra látogatók körében. Ezek ingyenes verzióban is elérhetők. Mindegyik letisztult design-val rendelkezik, mely teljesen a saját oldal stílusára szabható.

Az első a vevő vélemények megjelenítése. (Inffuse Testimonials). Mi tehetne hitelesebbé egy weboldalt, mint az elégedett vevők véleménye. Erre kínál profi kivitelezést ez az alkalmazás.

Az egyszerű kapcsolati űrlap szintén elengedhetetlen. A 123 Form Builder alkalmazás segítségével a kapcsolattartás mellett készíthetsz kérdőíveket és közvélemény kutatást is ügyfeleid körében.

A Google által kedvelt keresőbarát hirdetés létrehozása (Traffic Generator). Az alkalmazás a Google és a Bing felületén alakít ki hatékony hirdetést. Nem szükséges hozzá marketinges tudás, az App algoritmus segítségével választ földrajzi és demográfiai szempont szerinti csoportokat. (Ez az alkalmazás csak fizetős verzióban érhető el.)

Élő kapcsolat a Facebook oldallal. A Live Messenger lehetővé teszi a látogatókkal való közvetlen üzenetváltást az üzleti Facebook oldaladon. Elérhetők az ügyfelek kérdései, és az azonnali válasz lehetősége is adott.

A következő is egy, a social jelenléthez kapcsolódó alkalmazás, a Social Media Stream. Segítségével egy-kettő vagy az összes social médiafelület megjeleníthető a weboldalon. Választható a Facebook, a Twitter, az Instagram, a Youtube, a Pinterest, vagy akár a VK. (Ez utóbbi Magyarországon nem nagyon ismert. Orosz piacra célzó vállalkozásoknak ajánlom.)

Összehangoltan és valós időben azonnal látható valamennyi social média bejegyzés és frissítés a weboldalon. Jó lehetőség ez a weboldal forgalomnövelésére és az ügyfelek tájékoztatására.

És végül egy egyszerű fizetési lehetőség a weboldalra. A Paypal. Nemzetközi szinten nagyon elterjedt, Magyarországon nem annyira. A kártyás fizetés egy opciója. A vevőnek ingyenes, az eladó pedig bizonyos százalékot fizet a beérkező pénzekből a Paypal számára. Egyszerűen létrehozható a Paypal fiók, a fizetés szinte azonnal megkezdhető. Az összeg, a fizetés után perceken belül a Paypal számlán van.

Lassan 8 éve használom a szakdolgozatkonzultacio.hu oldalán. Nemcsak én, hanem a diákok is kedvelik.

Nincs még Wix fiókod? Kipróbálhatod ingyen itt.34 views0 comments

szövegírás

egyéb információk

 kapcsolat

szövegírás partnerek

ingreenlogo.png
kszgysz_logo.png
Kexport_logó.png
ASZEK logó.png

 created by Andrea Koza 2016

  • Facebook Black Round