• Andrea

Kész weboldalt szeretnél?


A WIX összeállítást kérők közül többen voltatok, akik visszajeleztek az anyaggal kapcsolatban. Annak szinte mindenki örült, hogy létezik egy ilyen modern webszerkesztő. Sokan gondoltátok úgy, hogy használni is fogjátok, amint lesz itt-ott egy kis leeső idő, amit el tudtok csípni a munkától.

Több megjegyzés érkezett azzal kapcsolatban, hogy ez mind szép és jó, amit a szerkesztő tud, de mégis szerencsésebb lenne, ha egy kész alap oldalt kaphatnátok induláshoz. Ezzel rögtön lehetne indulni és később, majd már menet közben alakíthatjátok kedvetek szerint.

A kérésnek engedve útjára indítottam a MINI weboldal konstrukció. Itt olvashatsz róla bővebben.

Az első startra kész alapoldal el is készült, a jóga oktatás egy képviselője számára. Ezek az oldalak elvihetők azonnal, de csak egy valaki számára. Ugyanis utána ugyanezt az oldal kialakítást nem kínálom más, ugyanabban a szakmában tevékenykedő számára.

Ezek a mini induló oldalak mindennel rendelkeznek, amire szükséged lehet az online kezdéshez. A szép és letisztult design mellett tartalmaz az oldal:

  • menüt,

  • bemutatkozó részt,

  • termék/szolgáltatás ismertető felületet,

  • kapcsolati űrlapot, az azonnali elérhetőség kedvéért

  • online foglalási rendszert a jóga órákhoz

  • és blog lehetőséget.

A szöveges tartalmak helyét is kialakítom, így neked csak fel kell tölteni a rövid szöveges részeket. Ezeket később tovább bővítheted majd. Az alap SEO beállításokat is tartalmazza. A Mini oldal természetesen nem http, hanem HTTPS//: elérhetőségű.

Vásárlás után létrehozom mellé a szerkesztő felületi fiókot, ahol plusz tartalmakat tölthetsz fel, illetve elemeket változtathatsz meg az oldalon. Késztettem hozzá egy mini szerkesztési útmutatót. Az oldalakhoz kapsz egy csekklistát is, arról, mit kell még elvégezned az élesítés előtt és az élesítés után.

Ilyen formában ezeknél a mini oldalaknál nem lesz szükséged a szerkesztő felület alapos megismerésére. Ráérsz később is elsajátítani azt, amire éppen szükséged lesz. Amire szükséged lesz, azt tudni fogja. Teljes mértékben alkalmas az online megjelenésre.

Itt az első mini oldal, a jógaoktatás területére. Mostantól kezdve, egy-egy új oldallal bővítem a kínálatot. Amit pedig már felhasznált valaki, azt kiveszem az elvihető oldalak közül.

Te milyen területen dolgozol? Milyen weboldalra lenne szükséged?

Könyvelés? Fitness terem? Kreatív alkotás? Építőipar?

Írd meg! A következő oldalt neked állítom össze. Addig is itt megnézheted az első elvihető Mini oldalt.


39 views0 comments

szövegírás

egyéb információk

 kapcsolat

szövegírás partnerek

ingreenlogo.png
kszgysz_logo.png
Kexport_logó.png
ASZEK logó.png

 created by Andrea Koza 2016

  • Facebook Black Round