Egyik barátom könyvet írt

November 11, 2016

 

 

 

Ráadásul nem is akármilyet. Szakkönyvet. Illetve nem is szakkönyvet. Egy olyan komoly-komolytalan könyvet. Azaz humorosan komoly, szakmai jellegű könyvet.

 

Na mindegy, nem is ez a lényeg. Az építőiparról írt egy szakember szemével, aki a szakma hétköznapi visszásságait is látja. Aki mindennapi rövid történeteken keresztül komoly, rejtett információkat ad át az olvasónak az építőiparról.

 

A szerző, Plajer Tibor, nem ma kezdte a szakmát, hanem 38 évvel ezelőtt. Sőt a családban a papa és a nagypapa is szakmabelinek számított. Ennyi szakember mellett a család női tagjaira is „ragadt” némi szakmai tudás az idők folyamán.

Tibi, illetve Tibcsike, ahogy több NŐ ismerőse szólítja, elismert tagja az építőipari szakmának. Remek humorral rendelkezik, ami a könyvében is visszaköszön. Egy kategóriákba nem sorolható személy, akinek mindenhez van egy rövid vicces vagy éppen kevésbé humoros története.

Őt nem lehet nem hallgatni.

 

Tibi nem pici. Mindent tud a gravitációról, amit a szakmájából adódóan tudni illik. De a testtömeg index és a gravitáció összefüggéseiről nem nagyon vesz tudomást. Hetente háromszor kosarazik a mai napig teljes testi épségében, fiatalokat meghazudtoló lendülettel.

 

Ez a komoly- komolytalan könyv most december elején jön majd ki a nyomdából, a részleteket éppen most intézem Tibcsikének.  

A címe:

Egy kis homok, egy kis mész

avagy a vakolókanáltól a laptopig

 

Készítettünk hozzá rögtön weboldalt is. ITT megnézheted.

 

A weboldalra minden héten felkerül egy kis könyvrészlet, amit még a megjelenés és megrendelés előtt olvashat, akit érdekel.

A könyv terjedelme kb. 400 oldal, így marad olvasnivaló a megjelenés utánra is bőven.

 És persze lesz író-olvasó találkozó is valahol Budapesten.

 

Kövesd a weboldalt ITT.

 

Please reload

Please reload

September 2, 2019

Please reload